[page_header show_title=”0″ bg_color=”#b80404″]
[title style=”center” text=”توضیحات کارگاه” size=”120″]
[row]
[col span__sm=”12″ divider=”true” align=”left” depth=”3″ depth_hover=”3″]
📅 زمان: یکشنبهها یک هفته درمیان
شروع از 4 دی 1401 (10 جلسه آنلاین)
🕘 ساعت: ۱۰:۳۰ الی ۱۱:۴۵
👤مدرس: طاهره اصغرنژاد
🔅 دورۀ دوم بیماران دشوار
🔻در ادامۀ دروۀ اول بیماران دشوار به دورۀ دوم میپردازیم. میدانیم روان انسان فاقد دستگاهی برای درک احساسات و هیجانات خود است.هرچند از پتانسیل لازم برای تحول آن برخوردار است.
🔻ما در دورۀ اول این درس به ساختار روان در بیماران دشوار پرداختیم. افرادی که تحت تروماهای هیجانی در زمان ساختاریابی «خود» قادر به تحول این دستگاه نبودهاند و از سویی فقدان ساختاردهی روان با ساختاریابی کارکردهای مشکلزا دنبال شده است.
🔻در تحلیل این افراد تمرکز بر بخشهای سرکوبشدۀ روان تاحدی مفید است. زیرا افرادی هستند که در مواجهه با حس استیصال، به استفاده از ساختارهای سایکوپاتولوژیک میپردازند و بخشهای حساس و زندۀ شخصیت (پرسونالیتی) آنها به میزان زیادی آسیب دیده است. آنها فاقد ظرفیت برای تفکر عاطفی هستند و کار با این بیماران باید متمرکز بر دنیای درونی آنها باشد. در دورۀ دوم به بررسی برخی از این ساختارها (مانند انحرافات، مرزی و حالات روانپریشی) در دیدگاه رواندرمانی تحلیلی و روانکاوی میپردازیم و از سویی دشواریهای مرتبط با انتقال و انتقال شهوانی این گروه را در مواجهۀ تحلیلی مطرح میکنیم.
◾️مخاطبان دوره: رواندرمانگران، روانشناسان و روانپزشکانی هستند که با مفاهیم روانتحلیلی و روانکاوی آشنایی کافی داشته باشند.
◾️اولویت ثبتنام با افرادی است که دورۀ اول را گذراندهاند.
🖥 شرکت در این دوره بهصورت آنلاین در اپلیکیشن Google Meet میباشد.
⚠️مهلت ثبتنام: تا 3 آذر
☎️ برای آگاهی از شرایط و نحوهٔ ثبتنام با شماره ۰۹۱۰۹۰۶۶۳۰۹ تماس بگیرید یا به تلگرام پیام دهید.
:آیدی تلگرام جهت ثبتنام
@hamava94
(شنبه تا پنجشنبه بجز روزهای تعطیل، ساعت ۹ الی ۱۷)
[/col]
[/row]